Geplaatst op

Gouverneur’s nieuwste creatie is een meesterwerk. Een albasten vaas is overvloedig gevuld met een barokke bloemenpracht. Zowel qua omvang als complexiteit en samenstelling van de kleuren is het een ware uitdaging. Het pakket is een geborduurde versie van een schilderij van Gerard van Spaendonck uit 1783.
Verkrijgbaar met een zwarte of witte achtergrond

Needlepainted Plants and Pollinators

Wie van borduren houdt én de natuur een warm hart toedraagt, zal z’n vingers aflikken bij het doorbladeren van Needlepainted Plants and Pollinators. De techniek van het zijdeborduren wordt eerst goed uitgelegd, waarna je de patronen kan gebruiken om bijtjes, vlindertjes, lieveheersbeestjes en uitbundige takjes en blaadjes te borduren.

A Fine Tradition - The embroidery of Margaret Light borduurboek kopen bij wolwinkel de Afstap Amsterdam! en in onze webshop

A Fine Tradition van topborduurster Margaret Light is tot het randje gevuld met beeldschone borduursels. Deze complexe borduurwerken met veelal natuurlijke vormen bestaan uit allerlei borduursteken, die achterin het boek haarfijn worden uitgelegd aan de hand van foto’s en tekeningen. Zo kan je ook met wat minder borduurervaring met de patronen overweg. Compleet met losse patroonbladen.