Geplaatst op

Twee nieuwe boeken van Pompom

The Shetland Trader Book 3 three Heritage de afstap amsterdam

Met Heritage, de derde uitgave van The Shetland Trader, stapt Gudrun Johnston in de voetstappen van haar Shetlandse moeder. Dit leidde tot een zeer aantrekkelijk boek met ontwerpen die zijn gebaseerd op de modellen die Gudrun’s moeder destijds verhandelde. Fair lse-breiwerk en het traditionele zigzagpatroon werd verwerkt tot truien en jurkjes waar je vandaag de dag mee voor de kramen om kan. Ook kan je je hart ophalen aan mutsen en baretten met prachtige motieven en enkele shawls.

Interpretations - Volume 8 de afstap amsterdam

INTERPRETATIONS – VOL EIGHT / ACHT
Joji Locatelli en Veera Välimäki

De Argentijnse Joji Locarelli en Finse Veera Välimäki vulden samen de nieuwste uitgave van het onder de vlag van Pom Pom Press uitgebrachte Interpretations 8. Hoewel ze in totaal verschillende werelden leven, leidde de vriendschap en creatieve samenwerking tot een mooie collectie met internationale allure. Een yoketruitje, comfortabele vesten, sokken met korenaartjes en veel bijzondere shawls spelen in dit boek de boventoon.