Geplaatst op

Drie nieuwe titels van Laine!

Laine magazine issue 13 usnea de afstap amsterdam

Laine #13 – Usnea – Winter 2021


In Laine – Unsea – Winter 2022 showen twee modellen truien, vesten en shawls in diverse technieken, kleuren en stijlen, waarvan de meesten worden beschreven in maar liefst 9 maten. Met een beetje mazzel zit ook jouw maat daarbij. Een paar dingen hebben ze gemeen, ze zijn comfortabel en modern.

Worsted Laine boek verkrijgbaar bij de Afstap

Worsted

Onder redactie van Aimée Gille, oprichtster van het beroemde Parijse breicafé L’Oisivethé en eigenaar van La Bien Aimée, vulde Laine het boek Worsted met ontwerpen van topontwerpers als Nancy Marchant, Stephen West en Norah Gaughan. De modellen kunnen vlotjes worden gebreid op naalden 4 à 5 mm, dus wie nú start en een beetje doorbreit, zit straks met een mooie nieuwe trui, vest of shawl onder de boom.

Crochet Crush Laine / Molla Mills verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam

Crochet Crush

Van een toertje haken kikker je op. Zie je het al voor je, jij lekker op de bank met het vrolijke boek Crochet Crush van Molla Mills, werkend aan een gezellige tas, shawl of iets leuks voor je interieur, zoals mandjes of zelfs een vloerkleed. Het boek is uitgebracht door Laine, dus ga er maar vanuit dat het weer een toppertje is.