Geplaatst op

Rowan Knitting & Crochet Magazine 72

Rowan Knitting and crochet Magazine 72 Rowan Cover De Afstap Amsterdam

Rowan Magazine 72 (najaar/winter 2022-2023) is een uitgave met veel variatie. In het hoofdstuk Celebrations wordt gespeeld met veel heldere kleuren in onverwachte combinaties. Er wordt veel gebruik gemaakt van Rowan Kidsilk Haze, van oudsher één van de populairste garens van Rowan, dat nu verkrijgbaar is in 81 beeldschone kleuren. Fluffy, licht en ongelooflijk veelzijdig, wordt het al dan niet samen met andere garens, verwerkt tot baggy truien, lange en korte vesten, shawls, omslagdoeken en mutsen. Van rustiger aard zijn de ontwerpen die zijn gebaseerd op texturen uit de natuur. Voor deze modellen, waarin vaak kabels en fantasiesteken zijn verwerkt, is een kleurenpalet gebruikt met meer aardse tinten. Vormen uit de natuur, zoals bladvormen, worden ingebreid in een baret of gebruikt in de pas van een trui. Het moment van het uitkomen van het halfjaarse Rowan Magazine luidt voor veel handwerkers het nieuwe seizoen in. Kom ‘m gerust even doorbladeren in de winkel of bestel ‘m online in de webshop.