Geplaatst op

Rowan wintergarens 2022-23

Rowan Kidsilk Haze

Het is een lust voor het oog, onze kast met álle kleuren Rowan Kidsilk Haze. Dit immer populaire garen, waarvan je superlichte, warme en mooie shawls, vesten en truien kan maken, is het waard om dit seizoen in de spotlights te staan met het meest uitgebreide kleurenpalet ooit, 81 kleuren !!!

Rowan Sock Yarn breigaren de Afstap Amsterdam 001

Rowan Sock

Sokkenbreiers worden graag verrast met een nieuw sokkenwolletje. Dit seizoen zitten ze goed, want Rowan brengt Rowan Sock uit, aantrekkelijke bollen sterk en toch zacht garen in zes verlopende verschillende kleurcombinaties. Van iedere bol van 100 gram kan je een paar sokken breien. Rowan Sock bestaat uit 75% wol en 25% polyamide om je sokken extra sterk te maken, zodat je er lekker lang plezier van hebt.

Rowan BIG Big Wool breigaren De Afstap Amsterdam 213

Rowan BIG Big Wool

Hèt garen voor de ongeduldige breier die liever vandaag dan morgen met een nieuwe trui of vest pronkt, is Rowan BIG Big Wool. Dit stoere garen met 40 meter op een bol van 100 gram brei je op breinaalden van 12 mm. Dat schiet nog eens lekker op. Grote stappen, snél een nieuwe trui! Dit seizoen hangen de kledingwinkels vol met dikke, grofgebreide mode-items, dus met BIG Big Wool ben je goed bezig.

Nieuwe kleuren bestaande Rowan garens

De kracht van Rowan is onder meer hun aanpassingsvermogen aan nieuwe trends en kleuren. Dus ieder seizoen worden de kleurenpaletten onder de loep genomen, gaan er kleuren uit en worden modekleuren toegevoegd. Aan de kleurenkaart van Kidsilk Haze werden recentelijk maar liefst 39 kleuren toegevoegd, maar ook de paletten van Kid ClassicAlpaca Soft DKNorwegian WoolBrushed Fleece en Merino Aria ontkwamen niet aan een update van de kleuren. Aan de kleuren van de Felted Tweed Colour werden drie nieuwe verloopkleuren toegevoegd.
Bekijk alle nieuwe kleuren in onze webshop