Geplaatst op

Rowan zomerboeken & -garen 2024

In het nieuwste Rowan Magazine 75 voor de lente/zomer van 2024 straalt het lentegevoel je tegemoet. De inspiratie voor de ontwerpen is opgedaan in de idyllische botanische tuinen van Sheffield. Planten, bladvormen en zelfs de structuren van de paviljoens worden vertaald naar frisse ontwerpen in vergrijsd groen en blauw, beige en subtiele aardetinten. Ook is er aandacht voor Kim Hargreaves, de alom geprezen ontwerpster van menige Rowan bestseller.

Rowan Knitting and crochet Magazine 75 Rowan Cover De Afstap Amsterdam
More At Rowan - Collection 10 / Ten / Tien breiboek / knitting book kopen bij wolwinkel de Afstap Amsterdam en in onze webshop!

In Rowan Collection Ten zijn 12 elegante ontwerpen verzameld die vrouwelijkheid benadrukken. Vestjes met kantpatronen en ruches, truien met eenvoudige texturen, maar ook truien en singlets met stoere strepen die associaties met Zuid-Frankrijk oproepen.

In Rowan Mode Mini Knits Kids Casuals staan ontwerpen die tegen een stootje kunnen en waar de kids lekker in kunnen bewegen, stoeien en ravotten. Alleen kindvriendelijke garens als Alpaca Soft, katoen en katoenmengsels zijn gebruikt voor het samenstellen van een collectie die ze met plezier zullen dragen.

Rowan Cotton Revive is een garen waarvan je met een gerust hart een lekkere zomertrui, vest of shawl kan breien. Het bevat maar liefst 80% gerecyclede katoen plus nog wat andere vezels, die met zorg zijn verwerkt tot een soepel gepunnikt draadje in de kleuren van het seizoen.

Rowan Cotton Revive breigaren verkrijgbaar kopen bij wolwinkel de Afstap Amsterdam en in onze webshop!