Geplaatst op

Nieuw op voorraad bij de Afstap

De garens van het Deense merk Knitting for Olive veroveren de breiwereld in rap tempo. In het speciaal voor dit populaire merk geschreven boek staan twintig patronen voor damestruien, -vesten en accessoires. Daarnaast vind je in de eerste hoofdstukken veel informatie over de herkomst van de garens en het ontstaan van het bedrijf.

Knitting for Olive Twenty Modern Knitting Patterns from the Iconic Danish Brand
A Knitting Life 2 - Out Into The World

Nieuw: A Knitting Life 2 – Out Into The World van Marianne Isager

In The Art of Circular Yokes neemt Kerrie Bogert je aan de hand bij het breien van je eerste truien en vesten met een mooie ronde pas, oftewel, yoke. De keuze is uit vijftien patronen met een variëteit aan soorten passen; kleurrijk Fair Isle, subtiel kant, textuur en opvallende kleureffecten. De meeste modellen worden in het rond gebreid, wat het breiwerk vergemakkelijkt en de afwerking flink beperkt.

The Art of Circular Yokes de afstap