Geplaatst op

Drie nieuwe Rowan publicaties

Little Rowan Dudes – 11 designs for Children age 3 – 12 years by Martin Storey – Inclusief Nederlandse vertaling

Coole truien, collen of een hippe spencer voor dudes, oftewel stoere jongens. Brei een dino of enge kever in zijn trui of combineer kabels met strepen. Zowel voor de breier leuk om te maken als voor de jongens die het gaan dragen. Alles van lekker zachte materialen als katoen en aangenaam aanvoelende wolsoorten, want tja, het blijven kids die piepen als het niet lekker genoeg zit. Klik hier om het artikel te bekijken in de webshop

 

Rowan Baby Knits – 11 handknit designs from Quail studio for ages 0-18 months – Inclusief Nederlandse vertaling

Echte leuke babybreiboeken, je kan er nooit genoeg hebben! Babykleding is namelijk heerlijk om te maken. Gezellige motiefjes, leuke kleuren en bovenal, het is zo af. Rowan snapt dit en komt nu met alweer een geweldig baby boek. Rowan Baby Knits bevat prachtige truitjes, kekke broekjes en praktische dekentjes. De collectie is ontworpen door Quail Studio. Klik hier om het artikel te bekijken in de webshop

 

Rowan Cotton Crochet – By Lisa Richardson & Jane Crowfoot – Inclusief Nederlandse vertaling

Het is nu nog even bibberen, maar voor je ‘t weet stijgt de temperatuur en verwissel je je warme wollen trui voor iets luchtigers. In Rowan Cotton Crochet staan maar liefst elf zomerse haakpatronen, waarvoor diverse kwaliteiten en diktes Rowan katoen zijn gekozen. Haken leent zich prima voor het maken van zomertruien, hesjes, shawls en zelfs jurkjes en vormt ook voor menige fanatieke breier een fijne afwisseling. Klik hier om het artikel te bekijken in de webshop